Ευχαριστίες από τον Δήμο Αμαρουσίου προς την εταιρία MEDIHELM για τη σημαντική προσφορά της σε φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου

Print Friendly, PDF & Email

O Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την εταιρία MEDIHELM για τη σημαντική προσφορά της σε φαρμακευτικό υλικό για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου. Την ενέργεια πραγματοποίησε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την έναρξη της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς «Όλοι μαζί μπορούμε» που υλοποιεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ με τη συμμετοχή του Δήμου.


Με την ευκαιρία της παράδοσης των φαρμάκων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά την εταιρία για την πρωτοβουλία υποστήριξης του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου αλλά και των συμπολιτών μας που μέσα από αυτό μπορούν να εξασφαλίσουν τη φαρμακευτική τους αγωγή.


Παραδίδοντας τα φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας Γιάννης Δημητρακόπουλος, συνεχάρη τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για το κοινωνικό του έργο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σημειώνοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Δήμο αναλαμβάνοντας ανάλογες ενέργειες και στο μέλλον. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο