Ευχαριστίες από εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων κατά τη 12ετή διοίκησή του

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η μέριμνα για τους συνανθρώπους και τους εργαζομένους μας στο Μαρούσι ήταν προτεραιότητα μας για 12 χρόνια. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και ως αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής»

Εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου συνάντησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την ευαισθησία του όσον αφορά στην υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και στη στήριξή τους μέσα από προσωπικές ενέργειες στην κατεύθυνση της εξασφάλισης μόνιμης και σταθερής εργασίας.

Οι εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έκαναν μία αναδρομή από το 2007 μέχρι σήμερα, με ιδιαίτερες αναφορές στο ενδιαφέρον που από την πρώτη στιγμή ως νέος Δήμαρχος είχε επιδείξει για τη ρύθμιση των ζητημάτων που είχαν προκύψει με τη μισθοδοσία τους μέχρι τους κοινούς αγώνες για την παράταση του προγράμματος και τη διασφάλιση ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε του δικαιώματος μοριοδότησης που τους ανοίγει τον δρόμο μαζί με άλλους περίπου 3.000 εργαζομένους του προγράμματος πανελλαδικά, για σταθερή εργασία μέσω της προκήρυξης για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού του 2018.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ως Διοίκηση του Δήμου αλλά και από τη θέση της Προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μέσα από μία ομοθυμία κινήσεων, κινητοποιήσεων και πιέσεων διοίκησης και εργαζομένων επέτυχαν νομοθετική ρύθμιση για τη διευθέτηση της εργασιακής εκκρεμότητας του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Είμαστε υπερήφανοι που ως Διοίκηση έχουμε πετύχει πολλά για τους εργαζομένους μας υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους σε σταθερή εργασία. Μαζί έχουμε εκκινήσει αγώνες, έχουμε διεκδικήσει και καταφέρει πολλά κόντρα σε μία δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντοτε ανοικτή και το ίδιο θα είναι για όλους σας και στο μέλλον».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρου Κόνιαρη. 

 

Σχετικά αρχείαΕυχαριστίες από εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων κατά τη 12ετή διοίκησή του_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο