Εβδομάδα παράτασης για τις εγγραφές στο νέο κύκλο προγραμμάτων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 παίρνουν οι εγγραφές για τα προγράμματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών Αρχαρίων EQUAL, και 3 ενοτήτων WORD, EXCEL, INTERNET που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για την περίοδο 2012 – 13. Τα προγράμματα τα οποία υλοποιεί η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου, απευθύνονται σε δημότες και κατοίκους της πόλης, ενώ για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ κ.α) υπάρχει ειδική πρόβλεψη για μειωμένο κόστος συμμετοχής.


Τα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ περιλαμβάνουν προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet, και Ms Outlook. Μετά το πέρας των μαθημάτων, οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.


Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής:


Πρόγραμμα Αρχαρίων EQUAL
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 16 ωρών, 4 ώρες/εβδομάδα, και έχει κόστος 80 ευρώ.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 4:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ.


Πρόγραμμα 3 ενοτήτων WORD, EXCEL, INTERNET
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 36 ωρών, 4 ώρες/εβδομάδα, και έχει κόστος 120 ευρώ.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.Η συμμετοχή στο πρόγραμμα για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 88 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για τους δημότες και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).


Αναλόγως του αριθμού των ενδιαφερομένων θα δημιουργηθούν και νέα τμήματα.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).


Που υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 12 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 213 2038083 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 12 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο