Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) κ. Αριστείδη Κουρή, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Το Μαρούσι διεκδικεί να γίνει τουριστικός προορισμός αθλητισμού, πολιτισμού και υγείας».

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πολιτιστικής και αθλητικής ανάταξης με συναίνεση, σύνθεση, και σύμπραξη δυνάμεων.

Η συνάντηση αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει το καλό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών και να επισφραγίσει μια νέα εποχή στις σχέσεις της δημοτικής αρχής με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, μετά και την δέσμευση του δημάρχου Αμαρουσίου για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο κ. Πατούλης επανέλαβε για μια ακόμη την πάγια θέση της Διοίκησης του Δήμου δίνοντας και το στίγμα για το πώς οραματίζεται αυτή την σχέση ανάμεσα στις δυο πλευρές.  

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Το Μαρούσι διεκδικεί να γίνει τουριστικός προορισμός αθλητισμού, πολιτισμού και υγείας».

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πολιτιστικής και αθλητικής ανάταξης με συναίνεση, σύνθεση, και σύμπραξη δυνάμεων. Ως υπεύθυνη και αποτελεσματική δημοτική αρχή διεκδικούμε την αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς στη φιλοσοφία μας είναι να γίνει το Μαρούσι τουριστικός προορισμός αθλητισμού, πολιτισμού και υγείας».

Παράλληλα συμφωνήθηκε μεταξύ του Δήμαρχου Αμαρουσίου και του Προέδρου του ΟΑΚΑ  η στενή συνεργασία των δυο πλευρών μέσα από ένα νέο πλαίσιο αλλαγής μοντέλου ανάπτυξης του Αθλητικού Κέντρου με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά

Στην συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Δήμου Αμαρουσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ κ. Δημήτρης Σμυρνής. 

 

Σχετικά αρχείαΕθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) κ. Αριστείδη Κουρή, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο