Εργασίες αποκατάστασης από τα “γκράφιτι” στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία και σε ιστορικά μνημεία της πόλης μας είναι καθήκον όλων μας και ένδειξη πολιτισμού

Εργασίες αισθητικής αποκατάστασης στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», πραγματοποίησαν τα συνεργεία του Δήμου, με εντολή του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου.  Οι εργασίες αφορούσαν σε ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών όψεων τους για τον καθαρισμό και την αφαίρεση των «γκράφιτι».

Οι εργασίες αισθητικής αποκατάστασης και αναβάθμισης θα συνεχισθούν και σε άλλα Δημοτικά κτίρια και σε σημεία της πόλης που χρήζουν παρεμβάσεων και συντήρησης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε σχετική δήλωσή του σημείωσε τα εξής:
«Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία και σε ιστορικά μνημεία της πόλης μας   είναι καθήκον όλων μας και ένδειξη πολιτισμού. Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε το Μαρούσι να είναι ένας τόπος όμορφος, καθαρός και φιλικός για το δημότη μας αλλά και τον επισκέπτη».                          

Επισυνάπτονται φωτογραφίες πριν και μετά την αποκατάσταση των κτιρίων.

 

Σχετικά αρχείαΕργασίες αποκατάστασης από τα “γκράφιτι” στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης»

 


Εργασίες αποκατάστασης από τα “γκράφιτι” στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης»_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο