Επίβλεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη σε σημαντικά έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με την προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευής Έργων Ελ. Μπαϊρακτάρη, τον επιβλέπων της Τεχνικής Υπηρεσίας Ν. Μιχαηλίδη και τους εργολάβους, στην διάρκεια της επίσκεψης του στο έργο για την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Σωρού Λάκκα – Κόττου.Στιγμιότυπο από την ασφαλτόστρωση της οδού Παμίσου στην περιοχή Στούντιο Α.


• Στο έργο κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Σωρού Λάκκα – Κόττου                                                                 
• Στο έργο οδοποιίας στην περιοχή Στούντιο Α


Δύο εν εξελίξει σημαντικά έργα υποδομής στην πόλη που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους εργολάβους.       


Πρόκειται για την κατασκευή του αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Σωρού Λάκκα – Κόττου, που μετά από τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τροποποίηση της μελέτης της ΕΥΔΑΠ, το έργο προχωρά κανονικά και μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να έχουν γίνει οι απαραίτητες συνδέσεις των νοικοκυριών της περιοχής με τον αγωγό αποχέτευσης.
Με την ολοκλήρωση του έργου, η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, πως καμιά περιοχή στο Μαρούσι δεν θα μείνει χωρίς αποχέτευση γίνεται πράξη, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. 


Επίσης, στο πλαίσιο των έργων οδοποιίας που υλοποιούνται στο Μαρούσι, ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στην περιοχή Στούντιο Α, στις οδούς Παμίσου και Τυμφρηστού. Θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση της οδού Στουντίου με την κατασκευή αντίστοιχων πεζοδρομίων και τον κατάλληλο εξωραϊσμό τους, καθώς και η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της οδού Τεμπών.


Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που παρά τη δύσκολη εποχή και για τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο Μαρούσι με σκληρή προσπάθεια και διεκδίκηση πόρων από την Πολιτεία συνεχίζεται η υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων υποδομής, που με την ολοκλήρωσή τους θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της πόλης, καθιστώντας το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη.


Ο κος Πατούλης κατά την επίσκεψή του δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των κατοίκων για την φροντίδα και την ικανοποίηση των χρόνιων αιτημάτων τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο