Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργου Πατούλη με αφορμή τα προβλήματα στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσηλευτικού Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξάνθο και το Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Κουταλά απέστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά βίας που εκδηλώθηκαν από ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Σισμανογλείου εις βάρος τόσο εργαζομένων του Νοσοκομείου όσο και πολιτών.

Ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του ότι: «ο Δήμος μας είναι πάντα αρωγός της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, προκειμένου να συμβάλουμε θετικά στην αντιμετώπιση των εκάστοτε ζητημάτων που ανακύπτουν, ειδικά εν προκειμένω, καθώς το Νοσοκομείο Σισμανόγλειο έχει μακρά ιστορία και προσφορά στον τόπο μας και αυτή δεν πρέπει να αφήσουμε να αμαυρωθεί από πρακτικές που δεν της αξίζουν».

Επισυνάπτεται η επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο και το Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Εμμανουήλ Κουταλά.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο