Επί ποδός βρίσκονται τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας

Print Friendly, PDF & Email

Προσωπικό του Δήμου Αμαρουσίου έχει αναλάβει το κόψιμο και την απομάκρυνση των ξεριζωμένων δέντρων σε κάθε γειτονιά της πόλης.Κορμοί δέντρων στις οδούς Κυπρίων Αγωνιστών και Κονίτσης, προκάλεσαν προβλήματα και υλικές ζημιές.


Προβλήματα στους δρόμους του Αμαρουσίου έχουν προκαλέσει οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν κατά τις τελευταίες ώρες έχοντας ξεριζώσει περισσότερα από 70 δέντρα με τον αριθμό των συμβάντων να αυξάνεται όσο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εκδήλωση του φαινομένου. Σε εγρήγορση για το κόψιμο και την απομάκρυνση των δέντρων που ξεριζώθηκαν έχοντας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους δρόμους της πόλης, βρίσκονται τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.


Οι αρμόδιες υπηρεσίες ήδη από τις νυχτερινές ώρες που ξεκίνησε η ανεμοθύελλα βρίσκονται επί ποδός προχωρώντας στο κόψιμο των δέντρων που έπεσαν λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. Από τους δρόμους της πόλης, τα εξωτερικά συνεργεία έχουν απομακρύνει, επίσης, παρασυρμένους κάδους απορριμμάτων καθώς και λοιπά αντικείμενα αποκαθιστώντας την κυκλοφορία σε όποια σημεία της πόλης εντοπίστηκαν προβλήματα.


Πολλά είναι και τα περιστατικά με δέντρα που ξεριζώθηκαν και καταπλάκωσαν σταθμευμένα οχήματα ή προκάλεσαν ζημιές σε οικίες και καταστήματα.


Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να πραγματοποιούν ελέγχους σε όλες τις γειτονιές της πόλης παραμένοντας σε επιφυλακή για όσο διαρκέσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.


Για τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία, οι κάτοικοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη 15321.

Μετάβαση στο περιεχόμενο