Ενθουσίασε τους θεατές η ροκ συναυλία που έδωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016

Print Friendly, PDF & Email

Μία υπέροχη ροκ συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απόλαυσαν οι θεατές που παραβρέθηκαν στο θέατρο του Αμαλίειου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Οι σπουδαστές του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου μεταξύ άλλων ερμήνευσαν  τραγούδια των: Red hot chili peppers, Cranberries, Lenny Kravitz, The white stripes κ.α., υπό την καθοδήγηση των Καθηγητών του Τμήματος κας Ελένης Καπνόριζα και του κου Γιάννη Μυγδάνη.

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη μετέφεραν στους σπουδαστές και τους συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το Μοντέρνο Τμήμα του Δημοτικού Ωδείου ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 5 χρόνια, έχοντας σήμερα στο δυναμικό του πλέον των 60  σπουδαστών που διδάσκονται μοντέρνα όργανα, όπως σαξόφωνο, τρομπέτα, ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο κ.α.  Στα Μουσικά Σύνολα μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές και μη του Δημοτικού Ωδείου.

Τη γενική επιμέλεια – διεύθυνση της συναυλίας είχε η κα Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η κα Ελένη Χοζού.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη ροκ συναυλία που έδωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου


Στιγμιότυπο 2 από τη ροκ συναυλία που έδωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου


Στιγμιότυπο 3 από τη ροκ συναυλία που έδωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου

Μετάβαση στο περιεχόμενο