Ενθουσίασε τους θεατές η μεγάλη συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Ενθουσίασε τους θεατές κάθε ηλικίας η διαχρονική και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον εξαιρετικό Κώστα Τριανταφυλλίδη στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Ερμηνεύοντας παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες, με την ανανεωμένη μπάντα σαν αγκαλιά γύρω της, ταξίδεψε με τη φωνή της το κοινό στο παρελθόν και στο μουσικό  παρόν, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των εκατοντάδων θεατών.

Στην υπέροχη βραδιά συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος από σκηνής συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες για την εξαιρετική μουσική βραδιά και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή του Φεστιβάλ, όπου παρέχεται η ευκαιρία για ποιοτικές βραδιές πολιτισμού, συντροφιά με δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες. Στο τέλος ο κ. Αμπατζόγλου προέτρεψε τους καλλιτέχνες να τραγουδήσουν ένα τραγούδι ακόμη, όπως άλλωστε ζητούσε το κοινό.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα, Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Φανή Λέκκα, Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, Χρυσόστομος Σχινάς, Βασίλης Μπούρας και Σπύρος Μπόγδανος.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00 με τη θεατρική παράσταση «Το Τάβλι» στο Αίθριο Θέατρο, με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο