Ενισχύεται ο εξοπλισμός καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρο τύπου πρέσα, δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, το οποίο θα ενισχύσει το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης υπογράφει το συμβολαιογραφικό έγγραφο της δωρεάς από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.Το νέο απορριμματοφόρο όχημα, τύπου πρέσα που θα ενισχύσει τον εξοπλισμό της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.


Ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα τίθεται στην υπηρεσία καθαριότητας της πόλης


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη παρελήφθη ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο θα ενισχύσει τον εξοπλισμό της υπηρεσίας καθαριότητας. Το απορριμματοφόρο παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Αμαρουσίου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας της πόλης.
Στην τελετή παραλαβής παραβρέθηκε επίσης ο Αντiδήμαρχος Καθαριότητας, Εξωραϊσμού της πόλης και Πολιτικής Προστασίας κος Βασίλης Κόκκαλης και εκπρόσωπος της Εταιρείας. 


Στόχος μας τόνισε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης «είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Αμαρουσίου μέσα από την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της πόλης μας καθαρής.
Με την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου ενισχύουμε το στόλο των οχημάτων της υπηρεσίας Καθαριότητας που χρησιμοποιούμε για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος  και πρωτοστατεί στο θέμα της ανακύκλωσης για ένα περιβάλλον περισσότερο φιλικό και ανθρώπινο.
Με συνεχή διεκδίκηση από την Πολιτεία και συνεργαζόμενοι με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας επιδιώκουμε να αποκομίσουμε οφέλη για το Μαρούσι και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.»


Της παραλαβής προηγήθηκε η υπογραφή του συμβολαιογραφικού εγγράφου της δωρεάς μεταξύ του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.


To νέο απορριμματοφόρο είναι μάρκας Mercedes, τύπου πρέσας τελευταίου τύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο