Ενημέρωση του Δήμου Αμαρουσίου προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων για την αναδρομική απαλλαγή δημοτικών τελών σε ακίνητα που έχουν διακόψει την ηλεκτροδότησή τους και δεν χρησιμοποιούνται

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των ορίων του Δήμου Αμαρουσίου ότι ο νέος νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης» δίνει τη δυνατότητα της αναδρομικής απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη για τα ακίνητα που έχουν διακόψει την ηλεκτροδότησή τους και δεν χρησιμοποιούνται.

Πλέον, όσοι εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, μπορούν να ευνοηθούν από τις νέες διατάξεις και να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη για όσο καιρό το ακίνητό τους δεν ήταν σε χρήση, με μία απλή υπεύθυνη δήλωσή τους προς το Δήμο, συνοδευόμενη από βεβαίωση του αρμόδιου διαχειριστή δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ).

Οι ιδιοκτήτες πρέπει να προσέρχονται στο Τμήμα Διαχείρισης Εσόδων (Βασ. Σοφίας 9-ισόγειο ) τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00 με 14:00, προσκομίζοντας:

  • Το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου
  • Την αστυνομική τους ταυτότητα
  • Βεβαίωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΔΔΗΕ

Σε περίπτωση συνιδιοκτητών είναι απαραίτητο να προσκομιστούν τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΦΜ τους και το ή τα συμβόλαιά ιδιοκτησία τους.   

Επισυνάπτεται, το αναλυτικό έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων. 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο