Ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί το νέο Έτος 2008 σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email|download _.jpg file 89  KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να υποδεχτούμε όλοι μαζί το νέο ΄Ετος 2008, ν΄ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε, στην εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 22.00΄, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85).


Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το βράδυ της Δευτέρας, ώρα 22.00΄ με ζωντανή μουσική και εορταστικά τραγούδια (ελαφρολαϊκά, λαϊκά και παραδοσιακά) από την ορχήστρα του Βασίλη Πάτσιου.


Στις 23:45΄ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θα χαιρετίσει και θα καλέσει το συγκεντρωμένο πλήθος για την υποδοχή του νέου ΄Ετους.


Η υποδοχή αναμένεται ιδαίτερα φαντασμαγορική με την ορχήστρα να παίζει «πάει ο παλιός ο χρόνος» και έναν φωτεινό καταρράκτη πυροτεχνημάτων να σχηματίζει το 2008 ενώ παράλληλα εντυπωσιακά σχέδια πυροτεχνημάτων και χιλιάδες μπαλόνια θα κατακλύσουν τον ουρανό της πόλης.


Η ορχήστρα θα συνεχίσει το εορταστικό της πρόγραμμα έως την 01.00΄ώρα και το πρωτοχρονιάτικο γλέντι θα συνεχιστεί με μουσική και χορό.


Την Πρωτοχρονιά, 1 Ιανουαρίου 2008, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης θα παρακολουθήσουν τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας και στη συνέχεια στις 11.00΄η ώρα θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).

Μετάβαση στο περιεχόμενο