Έκθεση έργων ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Εγκαίνια: Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, 8 μ.μ., Πλατεία Ηρώων – Βασιλίσσης Σοφίας 85, Μαρούσι

Την πρώτη προσωπική έκθεση έργων ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου θα φιλοξενήσει στους χώρους της η Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2018. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στις 8 μ.μ.

Τα έργα που θα εκτεθούν είναι ελαιογραφίες σε καμβά, μικτές τεχνικές με κρύσταλλα και ρινίσματα σιδήρου, ειδικές επεξεργασίες με βάση το ακρυλικό αλλά και κάποιες κατασκευές αλουμινίου και χαλκού πάνω σε ξύλο.

Η Σοφία Αναστασίου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ασχολείται συστηματικά με τη ζωγραφική από τα παιδικά της χρόνια. Είναι αυτοδίδακτη, και όπως αναφέρει και η ίδια, η σχέση της με τη ζωγραφική είναι σχέση ζωής. Την τελευταία πενταετία έχει εντρυφήσει σε νέες τεχνικές και νέα υλικά. Πρόκειται για την πρώτη προσωπική της έκθεση.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00, Σάββατο & Κυριακή: 11:00-20:00

 

Σχετικά αρχείαΈκθεση έργων ζωγραφικής της Σοφίας Αναστασίου στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Μετάβαση στο περιεχόμενο