Εκδήλωση της Βορέειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης με ομιλητή τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Φραγκούλη

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 122KB|


 


Τις θετικές και αρνητικές επιδράσεις στην ανθρώπινη ζωή από την εξέλιξη της βιοτεχνολογίας ανέπτυξε ο καθηγητής  Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανούηλ Φραγκούλης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Βορέειος  Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου.   

« Δεν είναι μακριά η μέρα που ο καθένας από εμάς θα γνωρίζει από ποιές ασθένειες κινδυνεύει να προσβληθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του, καθώς και πόσο θα υπάρξει μακροβιότητα ή όχι! Η ανάλυση του DNA πριν από λίγα χρόνια ανέτρεψε πολλά δεδομένα τόνισε ο κ. Φραγκούλης.

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η αναπληρώτρια Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την παρουσία  του κου Φραγκούλη στον Δήμο Αμαρουσίου, προκείμενου να αναλύσει ένα τόσο σοβαρό θέμα που επηρεάζει την πορεία και την εξέλιξη της ίδια μας της ζωής.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Πρόεδρος της Βορέειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Γλυκερία Μοστρού, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Φραγκούλη για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της Βορέειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Φραγκούλης δέχθηκε πολλές ερωτήσεις, και  προβληματισμούς από τους παρευρισκόμενους, όπου απάντησε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, όπως πόσο επικίνδυνο είναι να φθάσει η στιγμή που ο καθένας από εμάς θα γνωρίζει πότε και πως θα σημάνει το τέλος της ζωής του.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο