Εκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού πλέον Mini, από το Classic Mini Club Hellas

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αυτή η πρωτοβουλία διατηρεί και αναδεικνύει την ιστορικότητα αυτού του αυτοκινήτου αλλά και αυτής της ιδιαίτερης και ξεχωριστής εποχής.

Σε μια ιστορική συνάντηση έδωσαν το παρών δεκάδες Mini όλων των τύπων, με ιστορικές και συμβατικές πινακίδες, όλα προσεγμένα και φροντισμένα με αγάπη από τους ιδιοκτήτες τους. Τα αυτοκίνητα υπό την καθοδήγηση του κ. Πέτρου Καστορίνη και της Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων “Cars Loved” άρχισαν να έρχονται στον χώρο τέλεσης της εκδήλωσης από τις 9 το πρωί, με την προσέλευσή τους να συνεχίζεται ως τις δύο το μεσημέρι περίπου.

Μια βόλτα μαζί του ή ένα ταξίδι, ένα άκουσμα του κινητήρα του ή ένα σβέλτο στρίψιμο, η λίστα είναι σίγουρα μακριά και εμπεριέχει αρκετές δόσεις υποκειμενικής ευχαρίστησης για τον καθένα μας. Οι λόγοι όμως μοιάζουν να είναι κοινοί και αγαπημένοι για τους περισσότερους κι αυτό που συγκίνησε  είναι η κοινή αγάπη για το συγκεκριμένο ιστορικό αυτοκίνητο.

Στην εκδήλωση η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος φανερά ενθουσιασμένος από αυτή την εμπειρία αναμνήσεων όπως χαρακτηριστικά είπε, δήλωσε πως αυτή η ιστορική συνάντηση γεννά σε όλους μας μοναδικά συναισθήματα συγκίνησης, αναμνήσεων, μοίρασμα ευχάριστων  και ρομαντικών στιγμών που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή των νεανικών μας χρόνων.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας καθώς διατηρούν και αναδεικνύουν την ιστορικότητα αυτούς του αυτοκινήτου αλλά και αυτής της ιδιαίτερης και ξεχωριστής εποχής, κατέληξε ο κ. Πατούλης.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Καθημερινότητας του Πολίτη, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

 

Σχετικά αρχείαΕκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού πλέον Mini, από το Classic Mini Club Hellas (1)


Εκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού πλέον Mini, από το Classic Mini Club Hellas (2)


Εκδήλωση-φόρος τιμής στην πρώτη γενιά του θρυλικού πλέον Mini, από το Classic Mini Club Hellas (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο