Ευχετήρια επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου – Σταματάκη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ευχετήρια επιστολή απέστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου-Σταματάκη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου.

Στην επιστολή αναφέρεται η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου καθώς και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Αμαρουσίου ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που τα έκτακτα μέτρα απαιτούν την παραμονή στο σπίτι και την εκπαίδευση με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Τέλος εκφράζεται η ευχή «το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων μας, να χαρίζει υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό, ευλογία, αισιοδοξία και ελπίδα!».

Ακολουθεί η ευχετήρια επιστολή:

===================

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου,

η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημου Αμαρουσίου Ελένη Βλάχου-Σταματάκη

και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Εύχονται

Στις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων Αμαρουσίου,

Τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές

 των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου

 και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα

της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου

Καλό Πάσχα!

Με την αμέριστη συμπαράσταση και την καθοδήγηση του Δημάρχου μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στέκεται στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας της πόλης, έτοιμη να συνδράμει  όπου χρειαστεί.

Με γνώμονα, όπως πάντα το καλό των παιδιών μας και σ΄ αυτήν τη δοκιμασία, δρούμε άμεσα εφαρμόζοντας μέτρα και προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων και ιδίως των μικρών μαθητών μας.

Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, η σκέψη και η μέριμνά μας είναι κοντά  στα παιδιά της πόλης μας, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μας, που αν και μένετε στο σπίτι προσπαθείτε ακόμα και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες να πράξετε το καλύτερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε το Άγιο Φως

της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων μας, να χαρίζει υγεία,

το πολυτιμότερο αγαθό, ευλογία, αισιοδοξία και ελπίδα!

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία!

Χρονια πολλά – Καλή Ανάσταση!

Ο Δήμαρχος ΑμαρουσίουΗ Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής                                                                      Α΄Βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Ελένη Βλάχου-Σταματάκη

 

Σχετικά αρχείαΕυχετήρια επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου – Σταματάκη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο