Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Δοκιμάζουμε νέα μηχανήματα και νέες τεχνικές προς όφελος των δημοτών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον

Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του και αναζήτησης νέων τεχνικών πραγματοποιεί δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου η πόλη να αποκτήσει αξιόπιστες λύσεις, με εγγύηση καλής και μακράς λειτουργίας και πάντα οικονομικές με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίδειξη καθαριστικού μηχανήματος στην πλατεία Ηρώων και επί της οδού Δήμητρας. Ομοίως έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές και για άλλα τεχνικά θέματα όπως ταχεία αποκατάσταση οδοστρώματος, επισκευές που απαιτούν ανυψωτικά και καλαθοφόρα, καθαρισμό κτιρίων κ.α.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιούμε δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, για να διατηρούμε το Μαρούσι καθαρό και ασφαλές και πάντα με οικονομικά επωφελείς όρους.  Παράλληλα παρέχουμε νέα περισσότερο εγγυημένα μέσα στους εργαζόμενους του Δήμου μας προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και εναρμονιζόμαστε με τις ευρωπαϊκές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Βίντεο: https://www.facebook.com/dhmos.amarousiou/videos/456363508560916/

 

Σχετικά αρχείαΔοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου_1

 


Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου_2

 


Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου_3

 


Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου_4

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο