Διανομή ειδών Παντοπωλείου στο Δήμο Αμαρουσίου προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε κατά το μήνα Ιούνιο η 8η διανομή του έτους στους ωφελούμενους της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ /FEAD 2014-2020.

Η διανομή σε είδη Παντοπωλείου( αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές, φασόλια και φακές) πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, οι δικαιούχοι του προγράμματος ανήλθαν σε 387 ωφελούμενες οικογένειες (737 άτομα), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας, με συμμετοχή να φθάνει  πάνω από 60%.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα:
Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 267 οικογένειες (473 ωφελούμενοι), στο Δήμο Πεντέλης 179 οικογένειες (358 ωφελούμενοι), στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 122 οικογένειες (239 ωφελούμενοι), στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 58 οικογένειες (106 ωφελούμενοι) και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 7 οικογένειες (11 ωφελούμενοι).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την ολοκλήρωση της δράσης με επιτυχία και υπογραμμίζει την αδιάλειπτη προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Την εποπτεία της διανομής των ειδών είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο