Διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου τη Μεγάλη Εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Πιστές στην αποστολή τους, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου και αυτές τις γιορτινές ημέρες θα βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει πως στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου χτυπάει δυνατά η καρδιά της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσφοράς για όλους τους Μαρουσιώτες που έχουν ανάγκη.

Προς ενημέρωση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ανακοινώνεται το παρακάτω πρόγραμμα διανομών για τη Μεγάλη Εβδομάδα:

1) Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου: Κρέας + τρόφιμα
2) Μ. Τετάρτη, 20 Απριλίου: δωροεπιταγές + παπούτσια
3) Μ. Πέμπτη, 21 Απριλίου: τρόφιμα

Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρονται στα νοικοκυριά της πόλης του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Όλη η διαδικασία συμβαίνει με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο έπακρο πως κανείς συμπολίτης μας δεν θα νιώσει ούτε στιγμή μόνος ή αβοήθητος.

Η λειτουργία των δομών χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Αττικής.

Οι υπηρεσίες του κοινωνικού παντοπωλείου – συσσιτίου παρέχονται στους ωφελούμενους πολίτες, με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του. Η επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 9, Μαρούσι 151 24
Ώρες Λειτουργίας : Καθημερινά από Δευτέρα – Σάββατο από 08:00 – 14:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 210.80.20.861, 213.20.31.921, 213.20.31.922

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο