Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό εργαστήριο «Παραμυθοδημιουργίες – Christmas Edition»

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ντροπαλό έλατο, ένας σκανταλιάρης τάρανδος, ο Άγιος Βασίλης με πιτζάμες ή ένα μελομακάρονο που το έσκασε και τρέχει να κρυφτεί; Ποιος μπορεί να αποφασίσει; Πώς μοιάζουν άραγε και πού μένουν όλοι αυτοί οι ήρωες των Χριστουγέννων;

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 12.00, δίνουμε τις δικές μας απαντήσεις σε ένα βιωματικό Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο γεμάτο φαντασία. Σας περιμένουμε στη Βορέειο Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου! Έχουμε μία ώρα για να δημιουργήσουμε τη δική μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία! Άραγε θα τα καταφέρουμε; Εξάλλου, τόσα μπορούν να συμβούν, μόλις σε λίγα λεπτά στον μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού!

Στόχοι του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν κοντά με την τέχνη της δημιουργίας (συγγραφής- εικονογράφησης) ενός παιδικού βιβλίου. Να γνωρίσουν τα στάδια κατά τη δημιουργία μιας ιστορίας, να αναπτύξουν θετική διάθεση ως προς τη συγγραφή νέων ιστοριών, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους και φυσικά να διασκεδάσουν, στο πνεύμα της περιόδου των Χριστουγέννων.

 

«Παραμυθοδημιουργίες– Christmas Edition»

 

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου , 2023

Ώρα: 12  έως 1.15 μ.μ

Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου: Στεφάνου Δραγούμη 9, Μαρούσι 151 22

Κρατήσεις θέσεων: 210 6147181

Για παιδιά 6-10 ετών

Δωρεάν συμμετοχή

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο