Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, με στόχο τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Σε μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα μέλη της Ομάδας Αγάπης προσέφεραν τσάι και γλυκά εδέσματα στους συμμετέχοντες/ουσες στην εκδήλωση, υπό τους μελωδικούς ήχους του ακορντεόν της κας Έφης Μανιάτη μέλους του Δ.Σ. και της κιθάρας του κου Αντώνη Μορφονιού.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, προλογίζοντας την εκδήλωση μετέφερε στους παριστάμενους τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και εξήρε το κοινωνικό έργο προσφοράς και αλληλεγγύης της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Την εκδήλωση διάνθισε επίδειξη μόδας από τα μέλη της Ομάδας Ραπτικής που λειτουργεί στο Κεντρικό ΚΑΠΗ, με βραδινές εμφανίσεις και πανωφόρια,  που κατασκευάστηκαν από τα ίδια τα μέλη της ομάδας, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Στην εθελόντρια δασκάλα της Ομάδας Ραπτικής κα Αφρούλα Καβουτζίδη προσέφερε ανθοδέσμη ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Κόνιαρης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για την αξιόλογη προσφορά της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιπρόεδροι Κατερίνα Ιωάννου και  Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Σπύρος Οικονόμου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Φανή Λέκκα.

 

Σχετικά αρχείαΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο_1

 


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο_2

 


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο_3

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο