Χορηγία 100 tablets της Huawei στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Huawei κατά την περίοδο της πανδημίας, παραδόθηκαν την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, 100 tablets στο Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολίτες του Αμαρουσίου που δεν έχουν την οικονομική άνεση και την ευκαιρία πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες.

Κατά την τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθυνόμενος προς τον κ. Jacky Chen, General Manager South Balkans της Huawei, τον ευχαρίστησε για τη στήριξη της εταιρίας προς τον Δήμο και τόνισε πως: «Η συμβολή των χορηγών όπως της Huawei  είναι σημαντική προκειμένου Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες. Ευελπιστούμε δε, σε μία ευρύτερη συνεργασία και σε άλλους τομείς του εκσυγχρονισμού της πόλης μας».

Ο κ. Jacky Chen μετά την παράδοση των tablets δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όπου μέσω του ετήσιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας μάς δίνεται η ευκαιρία να υποστηρίξουμε έμπρακτα τον Δήμο του Αμαρουσίου στον οποίο και υπαγόμαστε. Για εμάς στην Huawei Ελλάδος η ενέργεια αυτή συνάδει άμεσα με τους στόχους και τις αρχές της εταιρείας μας».

Παρόντες κατά την τελετή ήταν ακόμη κα Ζωή Ρίζου, Administration Manager South Balkans της Huawei, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Στέφανος Τσιπουράκης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, κ. Πέτρος Κόνιαρης και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

Σχετικά αρχείαΧορηγία 100 tablets της Huawei στο Δήμο Αμαρουσίου_1

 


Χορηγία 100 tablets της Huawei στο Δήμο Αμαρουσίου_2

 


Χορηγία 100 tablets της Huawei στο Δήμο Αμαρουσίου_3

 


Χορηγία 100 tablets της Huawei στο Δήμο Αμαρουσίου_4

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο