Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Κοκκινιάς παραδίδεται τέλος Ιουνίου»

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαϊου 2020, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ευάγγελου Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών δνσεων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε από τον εργολάβο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Κονίτσης. Το έργο συνδυάζεται με την κατασκευή πεζοδρομίων που έχει προηγηθεί και στο σύνολό του αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή Κονίτσης στην Κοκκινιά, παραδίδεται μέχρι το τέλος Ιουνίου. Νέα πεζοδρόμια και νέοι δρόμοι θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών, προσφέροντας καλύτερη διαχείριση των περιβαλλόντων χώρων και περισσότερη ασφάλεια. Ειδικά για το τμήμα της οδού Αγ. Ελεούσης, υπήρχε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων για επισκευή του οδοστρώματος που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και τώρα επιτέλους ικανοποιείται. Προχωρούμε γοργά με την υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, βελτιώνοντας τη ζωή στο Μαρούσι».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίας Ελεούσης

 


Στιγμιότυπο 2 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίας Ελεούσης

 


Στιγμιότυπο 3 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίας Ελεούσης

 


Στιγμιότυπο 1 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 2 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Κονίτσης

 


Στιγμιότυπο 3 από τα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Κονίτσης

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο