Απάντηση του Σ.Π.Α.Π. στις νέες λαϊκίστικες κορώνες του κου Λάζου

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Πεντέλης κ. Λεωνίδα Λάζου σε βάρος του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π Γ. Πατούλη, απαντάμε τα παρακάτω:


Πρώτον, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Γ. Πατούλης, τόσο ως Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π, όσο και ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί για το ζήτημα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό. Η θέση του είναι ότι σε περιοχή που αμφισβητείται το ιδιοκτησιακό καθεστώς και σε εκτάσεις που έχουν κηρυχθεί αναδασωτέες, είναι αδιανόητη να συζητάμε την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Η θέση αυτή έχει διατυπωθεί επανειλημμένα κι απορούμε πως ο κ. Λάζος, ενώ διάβασε την ανακοίνωση μας, εξακολουθεί να δημιουργεί θέμα, χωρίς να υπάρχει.


Δεύτερον, ο Δήμος Αμαρουσίου θα φέρει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης όπου και θα ληφθεί απόφαση. ʼρα για ποιο λόγο μας εγκαλεί ο κος Λάζος; Μήπως για να αποκρύψει την αδυναμία του να περάσει τις απόψεις του στο Δημοτικού Συμβούλιο που ο ίδιος συμμετέχει;


Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε τον κ. Λάζο, ότι το ενδιαφέρον του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π είναι εστιασμένο στο Πεντελικό. Και είναι ενδιαφέρον πραγματικό κι όχι στα λόγια, όπως του κου Λάζου, τον οποίο δεν είδαμε να δίνει το «παρών» σε καμία αναδάσωση ή πότισμα που διοργανώσαμε ως Σύνδεσμος τον τελευταίο χρόνο στο Πεντελικό, για το οποίο τάχα ενδιαφέρεται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο