Απάντηση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Γ. Διδασκάλου στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Εργαζομένων σχετικά με τη συντήρηση του Κολυμβητηρίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Διδασκάλου επισημαίνει τα παρακάτω:

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι υψηλή προτεραιότητα  και δέσμευση της Διοίκησης είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες και εν προκειμένω στους χρήστες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο αποτελεί ένα ανοικτό χώρο άθλησης για τους κατοίκους και τους συλλόγους της πόλης και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής είναι να επιμελείται την άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια των εγκαταστάσεων του.

Για το σκοπό αυτό, όπως και τα προηγούμενα χρόνια,  προβαίνει υπό την επίβλεψη των τεχνικών και στελεχών του Δήμου, στην παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης των εγκαταστάσεων από εξωτερικούς εξειδικευμένους, έμπειρους  συνεργάτες για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του.   

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί προτεραιότητα της Διοίκησης, χωρίς εκπτώσεις  να υποστηρίζει με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα  τις δομές και υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες.

Όσον αφορά στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ενημερώνουμε το Σωματείο Εργαζομένων ότι χτυπά ανοικτές πόρτες. Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης έχει πρωτοστατήσει στο πάγιο αυτό αίτημα και συγκεκριμένα έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Σύντομα ο Δήμος Αμαρουσίου θα ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες αρμοδιότητες και στο δύσκολο έργο που έχε αναλάβει.

Θέλουμε τους εργαζόμενους κοντά μας, ώστε από κοινού να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πόλη και τους πολίτες, παρέχοντας ποιοτικές και αναβαθμισμένες  υπηρεσίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο