Απάντηση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Υλοποίησης Σχεδίου Πόλης Κ. Ρώτα.

Print Friendly, PDF & Email

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον αγώνα και τις ενέργειες του Δήμου Αμαρουσίου για την περιοχή του νοτίου Σωρού

Είναι η πολλοστή φορά που ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής εμπαίζει τους πολίτες του Αμαρουσίου για μια σταγόνα δημοσιότητας.

Ο κ. Καραμέρος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της Περιφέρειας σε όλη τη διαδικασία ολοκλήρωσης της πράξης εφαρμογής στη περιοχή νοτίου Σωρού, για άλλη μια φορά παραπληροφορεί και βαφτίζει το κρέας, ψάρι διαλέγοντας το ρόλο του ¨παραγοντίσκου¨ που  δήθεν κοπιάζει  για το καλό των συμπολιτών του παρουσιάζοντας το αυτονόητο ως μείζον.

Είτε  από άγνοια, είτε σκοπίμως παραπλανά τους πολίτες του νοτίου Σωρού συγχέοντας  την κύρωση μιας  μεμονωμένης πράξης εφαρμογής σε ένα οικοδομικό τετράγωνο με την συνολική κύρωση της πράξης  εφαρμογής σε ολόκληρη την Πολεοδομική Ενότητα  του  νοτίου Σωρού.

Σε όλη αυτή την τιτάνια προσπάθεια που έχουμε κάνει η Περιφέρεια δεν έχει προσφέρει το ελάχιστο πέρα από μεγάλες καθυστερήσεις στην έγκριση των διαδικασιών  και  μελετών  για την εφαρμογή  του σχεδίου  τις οποίες  διαδικασίες και μελέτες έχει ξεκινήσει ο Δήμος μας, έχει χρηματοδοτήσει με δικά του χρήματα και επιβλέπει την μελέτη με ιδιαίτερη προτεραιότητα και σπουδή  για την ολοκλήρωση της.

Ο Δήμος Αμαρουσίου κατ’ επανάληψη ενημερώνει υπεύθυνα τους δημότες του και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό τους και να τους ενημερώνει συνεχώς για την ολοκλήρωση της πράξης  εφαρμογής της  πολεοδομικής ενότητας περιοχής του νότιου Σωρού.

Είναι δε, σε θέση να τους βεβαιώσει ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η  Γ’ ανάρτηση της πράξης εφαρμογής της περιοχής, με σκοπό την ολοκλήρωση του σχεδιασμού στη συγκεκριμένη πολεοδομική ενότητα και την αξιοποίηση της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Ως σοβαρή και αξιόπιστη Διοίκηση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα και την αξιοποίηση της περιουσίας των κατοίκων του Αμαρουσίου βρισκόμενοι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Οι αξίες μας, τα ιδανικά μας, η προσφορά μας και οι αγώνες μας είναι σε όλους γνωστά και σε αυτόν τον δρόμο θα πορευόμαστε για το καλό της πόλης και των δημοτών μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο