Απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Περιβάλλοντος του Δήμου Βασίλη Κόκκαλη στην επιστολή του Εξωραϊστικού Συλλόγου <<Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ >>

Print Friendly, PDF & Email

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα την ανακοίνωση του εξωραϊστικού Συλλόγου “ο Άγιος Κωνσταντίνος”, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του,  μια ανακοίνωση με έντονα τα στοιχεία της γενικότητας, της απαξίας, του ειρωνικού και αντιπολιτευτικού λόγου. Στις δημοκρατίες όλοι έχουν βήμα, και εμείς, μία διοίκηση με έντονο αίσθημα δημοκρατικής ευαισθησίας, το αφουγκραζόμαστε με τη δέουσα, κάθε φορά, σοβαρότητα. Ο Δήμαρχος  Γ. Πατούλης και όλη η διοίκηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με συλλογικότητες αλλά κυρίως τους πολίτες, όντας ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις, παράπονα που μαζί με το όραμά μας καθώς και πολλή δουλειά, προσπαθούμε για το καλύτερο.

Η αποχέτευση, το ΚΕΠ, οι πλακοστρώσεις, το γήπεδο, οι τρεις μόνιμοι οδοκαθαριστές, η παράδοση του φωτισμού εντός των ημερών, είναι απτά, όσο κι αν κάποιοι λίγοι-ελάχιστοι-θέλουν να τα απαξιώσουν.

Οι κάτοικοι ξέρουν και αυτοί ακριβώς, οι πολλοί, είναι η δύναμή μας · εκείνοι μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη όπως πριν δέκα χρόνια. Το οφείλουμε στην απόλυτη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση Πατούλη για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Κύριε Πρόεδρε και Γραμματέα του Συλλόγου, σας περιμένουμε στο Δήμο με ιδέες, προτάσεις και καλή θέληση, για να βάλουμε το “εμείς”, το μέλλον της πόλης, πάνω από το “εγώ, να συνθέσουμε πολιτικές και  να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο προς όφελος των κατοίκων, μακριά από μικροκομματικές πρακτικές που δεν έχουν χώρο στην αυτοδιοίκηση που υπηρετούμε με σεβασμό. Άλλωστε, να υπενθυμίσω πως οι εκλογές είναι μακριά και προέχει το καλό του Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο