Αντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της Χορωδίας κα Πόπη Κάβουρα και τα μέλη κ.κ. Μανώλης Τουμπακάρης και Τάκης Βαλούρδος, καθώς και η μαέστρος της Χορωδίας κα Όλγα Αλεξοπούλου.
Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, υπεύθυνη της χορωδίας ως σολίστ και μέλος της.

Οι εκπρόσωποι των χορωδών έδωσαν τις θερμές ευχές τους στο Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για κάθε επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η επιτυχημένη πορεία της Χορωδίας θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή της σε πολιτιστικά δρώμενα εντός και εκτός Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας για τις εξαιρετικές συναυλίες και την προσφορά στην τοπική κοινωνία στους τομείς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, δηλώνοντας αρωγός στο έργο της χορωδίας, ώστε να ενδυναμωθεί και ανέβει ακόμη πιο ψηλά, ως κυψέλη παραγωγής πολιτισμού στην πόλη του Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΑντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο