Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η έκθεση ελληνικών τοπίων με κινέζικη τεχνοτροπία στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Λουκίας Κωνσταντίνου με θέμα: «Ελληνικά Τοπία» με κινέζικη τεχνοτροπία που φιλοξενείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», παρέστη αντιπροσωπεία του Δήμου εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Στη βραδιά των εγκαινίων μήνυμα χαιρετισμού απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Χαλιώτη, καλώντας τους φιλότεχνους να επισκεφτούν την έκθεση που αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πολιτιστική προσέγγιση των δύο λαών μέσα από την αποτύπωση του ελληνικού φυσικού τοπίου ακολουθώντας τους κανόνες της κινεζικής τεχνοτροπίας.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει πρωτοβουλίες σε κάθε επίπεδο που συντείνουν στην προώθηση του πολιτισμού αλλά και στην προσέγγιση μεταξύ λαών και διαφορετικών πολιτισμών.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής και εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας, η αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Κόνιαρης.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου θα λειτουργεί καθημερινά από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από 12 μ.μ. έως 4 μ.μ.

 

Σχετικά αρχείαΗ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρ. Χαλιώτη, με τη δημιουργό της έκθεσης Λ. Κωνσταντίνου, και τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Πέππα, Ελ. Βλάχου Σταματάκη, και Π. Κόνιαρη.


Στιγμιότυπα από τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης.


Στιγμιότυπα από τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο