Ανοικτή πρόσκληση προς όλους να ενισχύσουν την κοινωνική δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μη λείψει από κανένα μαθητή, όσα χρειάζεται για το σχολείο

Print Friendly, PDF & Email

Λίγο πριν το σχολικό κουδούνι χτυπήσει, ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη οργανώνει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε να μην λείψει από κανένα μαθητή όσα χρειάζεται για το σχολείο και όλα τα παιδιά  με χαρά να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά.

Για το σκοπό αυτό απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες, τους τοπικούς συλλόγους και φορείς, τους καταστηματάρχες και τις επιχειρήσεις, να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας υποστήριξης των  ευπαθών οικονομικά και κοινωνικά οικογενειών της πόλης, εκφράζοντας και σε αυτή τη περίπτωση την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη τους.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου θα υποδέχεται τις προσφορές των συμπολιτών μας σε  σχολικά είδη, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 10:00 το πρωί έως τις 03:00 μετά το μεσημέρι, στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης (Σουρή 7 & Πλαστήρα, όπισθεν Δημοτικού Γυμναστηρίου Σπύρου Λούη,). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 -80.20.861.

Τα σχολικά είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι: Τσάντες για όλες τις ηλικίες, τετράδια, σχολικά βοηθήματα, γραφική ύλη, χρώματα, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής στο σχολείο. 

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία σε οικογένειες συμπολιτών μας που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με προτεραιότητα στις πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

 

Σχετικά αρχείαΑνοικτή πρόσκληση προς όλους να ενισχύσουν την κοινωνική δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μη λείψει από κανένα μαθητή, όσα χρειάζεται για το σχολείο_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο