Ανοίγει τις πύλες του το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την έναρξη λειτουργίας θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 16:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, ξεκινούν τα μαθήματα του πρώτου διδακτικού κύκλου του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος  Πατούλης θα κηρύξει την έναρξη λειτουργίας του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Μαρούσι, κατά τα πρότυπα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Κρήτης.   

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων έχει τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις». Η ικανότητα της σωστής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά. Εισηγητές στον κύκλο αυτό θα είναι 10 από τους πλέον ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας, και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

– Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Management & Human Resources Παν/μίου Αθηνών,
Φωτεινή Τσαλίκογλου, Ψυχολόγος, Συγγραφέας
Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος
Μιχάλης Χαντάς, Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής
– Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Επικοινωνιολόγος, Καθηγητής Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος
Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων
Αγγελική Πλουμά, Σύμβουλος Προσωπικής-Επαγγελματικής Ανάπτυξης
Μάνος Παυλάκης, Business Coach, Εκπαιδευτής σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων & Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών
Μιλτιάδης Τσιάκαλος, Life Coach

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Αττικής, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής. Ο κύκλος μαθημάτων θα  ολοκληρωθεί σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 16:30 έως 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9. Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr  .  τηλ.: 6932447016, 213-2038332.

 

Σχετικά αρχείαΑνοίγει τις πύλες του το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο