Ανακοίνωση για τον περιορισμό προσέλευσης κοινού στα ΚΕΠ και τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με στόχο τη μείωση της διάδοσης του νέου κορωνοϊού ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  1. Το Κεντρικό ΚΕΠ (Χατζηαντωνίου 10), θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 09.00 – 15.00. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται μόνο για επείγουσες υποθέσεις και να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο πιστοποίησής τους. Η εξυπηρέτηση εντός του ΚΕΠ θα πραγματοποιείται αυστηρά για ένα πολίτη κάθε φορά. Το περιφερειακό ΚΕΠ (Μεσογείων 82) θα παραμείνει κλειστό όσο καιρό διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.
  2. Οι πολίτες του Αμαρουσίου που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου (Δημαρχείο – ΟΚΟΙΠΑΔΑ) καλούνται να επικοινωνούν μαζί τους πρώτα τηλεφωνικά ή/και μέσω email (http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=146) ή με τη  Γραμμή Δημότη 15321, για να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.
    Σε κάθε περίπτωση η αναγκαιότητα της προσέλευσής τους θα εξετάζεται κατά την είσοδό τους σε αυτούς τους χώρους, επιδεικνύοντας πάντα την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο πιστοποίησής τους.

Τέλος καλούνται όλοι οι πολίτες να δείξουν ατομική υπευθυνότητα και αυτοπεριορισμό όχι μόνο όσο αφορά τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και σε όλες τις δραστηριότητές τους προκειμένου να μειωθεί η ταχύτητα εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο