Ανακοίνωση για την κυκλοφορία πλαστού εγγράφου σχετικά με υποτιθέμενη συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε.

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για την κυκλοφορία πλαστού εγγράφου που φέρει παραποιημένα διακριτικά του Δήμου και όπου αναφέρεται δήθεν συνάντηση και συμφωνία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με εκπροσώπους της  Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε.

Στο ίδιο πλαστό έγγραφο ζητούνται στοιχεία δημοτών προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα για επέκταση του δικτύου της εν λόγω εταιρίας.

Ως συνέπεια των ανωτέρω επισημαίνεται, πως ο Δήμος Αμαρουσίου και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. δεν γνωρίζουν και δεν αναγνωρίζουν το έγγραφο αυτό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους δημότες να μην δίνουν τα στοιχεία τους σε επιτήδειους που παρανόμως επιδιώκουν τη συλλογή προσωπικών δεδομένων για οποιαδήποτε άνομη χρήση.

Οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έχουν επιληφθεί του θέματος και θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των δημοτών και του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο