Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα

Print Friendly, PDF & Email

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, του Σ.Π.Α.Π αλλά και εθελοντικών οργανώσεων  για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι  σε τμήμα του Κτήματος Καρέλλα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 2 οχήματα του 2ου  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, 5 οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, 4 πυροσβεστικά οχήματα του Σ.Π.Α.Π, , 4 οχήματα του Δήμου Κηφισιάς,  1 όχημα του Δήμου Βριλησσίων καθώς και εθελοντικές Ομάδες Άνοιξης, Πεντέλης και Αγίου Στεφάνου.

Παρόντες στην επιχείρηση ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Β. Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Β. Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού Πολιτισμού Β. Κάββαλος και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α,  Ν. Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επ. Γαρδέλης και Επ. Κατσιγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΆμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα (1)


Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα (2)


Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα (3)


Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα (4)


Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και του Σ.Π.Α.Π για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κτήμα Καρέλλα (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο