Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης των γειτονιών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα όρια των περιοχών Πολυδρόσου – Παραδείσου

Print Friendly, PDF & Email

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν  τις βραδινές ώρες τις 27ης Μαΐου 2016, στα όρια των περιοχών Πολυδρόσου – Παραδείσου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της  βιοκλιματικής αναβάθμισης των γειτονιών, με τη δημιουργία διαδρομής πεζών και ποδηλάτων.

Άγνωστοι κατέστρεψαν τις νέες φυτεύσεις που είχε πραγματοποιήσει ο εργολάβος σε τμήματα των οδών Φραγκοκλησιάς και Ευζώνων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο ανάδοχος του έργου προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι και να μην επαναληφθούν παρόμοιες παράνομες πράξεις. 

Ο κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε στην φύλαξη της περιουσίας του Δήμου μας, που είναι και έξω από την πόρτα μας, ενημερώνοντας εγκαίρως τις αρμόδιες αρχές για παράνομες πράξεις, όπως νοιώθουν και συμβάλλουν αντίστοιχα κάτοικοι και δημότες στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις».

 

Σχετικά αρχείαΕικόνα 1 από τις φθορές στο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης


Εικόνα 2 από τις φθορές στο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης


Εικόνα 3 από τις φθορές στο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης

Μετάβαση στο περιεχόμενο