Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην περιοχή των Αναβρύτων σε εργασίες καθαρισμών, αποψιλώσεων, συντήρησης πρασίνου και τεχνικών επισκευών

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου:  «Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους το ίδιο»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στην περιοχή των Αναβρύτων όπου εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες αποψιλώσεων, καθαρισμών, συντήρησης πρασίνου και τεχνικών επισκευών υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Τεχνικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε διαφορετικά σημεία, ενημερώθηκε για τις εργασίες, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με κατοίκους της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής απαιτούν την προσοχή όλων μας όσο αφορά στην προστασία των κοινόχρηστων αλλά και ιδιόκτητων χώρων. Οι δυνάμεις του Δήμου μας βάσει περιοδικού προγράμματος επισκέπτονται συντεταγμένα κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική γειτονιά. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην πρόληψη πυρκαγιών αλλά και στην καθαριότητα και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Καμία δράση μας όμως δεν είναι αρκετή, αν και οι πολίτες δεν συμπεριφέρονται αναλόγως. Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους το ίδιο».

Στην αυτοψία παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο