800 νέοι Κάδοι Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης στο πρόγραμμα ανανέωσης του εξοπλισμού Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το χώρο όπου φυλάσσονται οι 800 νέοι κάδοι (500 απορριμμάτων & 300 ανακύκλωσης) που παρέλαβε ο Δήμος Αμαρουσίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε τους νέους κάδους που εντάσσονται στο πλαίσιο συνολικής αναβάθμισης του εξοπλισμού και στόλου Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι κάδοι νέας γενιάς που παρελήφθησαν προσφέρουν λειτουργικές ευκολίες τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας.

Οι υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου έχουν ξεκινήσει ήδη την αντικατάσταση παλαιών με νέους κάδους, σύμφωνα με αιτήματα των πολιτών που καταγράφονται στην υπηρεσία Γραμμή Δημότη 15321 και από τις διαπιστώσεις των υπαλλήλων καθαριότητας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επιθεώρησης του δήλωσε: «800 σύγχρονοι κάδοι, εύκολοι στη χρήση, περισσότερο ασφαλείς, εντάσσονται στο πλαίσιο συνολικής αναβάθμισης εξοπλισμού και υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου μας. Αυτοί σε συνδυασμό με νέα απορριμματοφόρα, φορτηγά,  καδοπλυντήριο, υδροφόρα, σάρωθρα, ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο των υπηρεσιών μας, βελτιώνουν τη ζωή στην πόλη μας και ανάγουν το Μαρούσι σε ένα σύγχρονο Μητροπολιτικό κέντρο με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι οι πολίτες. Όμως στην προσπάθεια αυτή, για ένα Μαρούσι πιο όμορφο και καθαρό, η συμμετοχή των Μαρουσιωτών είναι εξίσου σημαντική και αποτυπώνεται με τον σεβασμό τους στον Κανονισμό Καθαριότητας».

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο