7ο Motor Festival: Η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

ΟΑΚΑ, 26-27-28 Μαΐου 2017

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και του διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά την Τρίτη 23/5 στις 11:00 πμ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ένα δυναμικό τριήμερο αναμένεται να απολαύσουν οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, στο 7ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το τριήμερο 26-27 -28 Μαΐου 2017,το 7ο Motor Festival εξελίσσεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που θα έχει υπάρξει ποτέ. Οδηγοί με τεράστιες επιτυχίες ως αθλητές, αλλά και ως προσωπικότητες, θα βρίσκονται στην αρένα του Motor Festival.   

Οι λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οδηγούς, να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν με αυτό που λέγεται ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Τρίτη 23/5 στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, όπου θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεγάλη αυτή γιορτή της μηχανοκίνησης.  Στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα του 7ου Motor Festival, την αυλαία του οποίου θα ανοίξει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει: 

Ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει υπό την αιγίδα του το 7ο Motor Festival, που υπηρετεί το βασικό μήνυμα, να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση.
Στηρίζουμε τη διοργάνωση και την προβολή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ανθρώπων του. Το Μαρούσι μπορεί να αναδειχθεί ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. »

 

Η ημερομηνία της διοργάνωσης 7o Motor Festival άλλαξε, για τις νέες ημερομηνίες πατήστε εδώ

 

Σχετικά αρχεία7ο Motor Festival 1


7ο Motor Festival 2

Μετάβαση στο περιεχόμενο