7ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 178 KB|


Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Απριλίου 2011
Δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη
Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου & Προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Γ. Πατούλη, την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace,  στη Θεσσαλονίκη


Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. είναι ένα Εθνικό Δίκτυο 126 Καλλικρατικών Δήμων, πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που αποσκοπεί στην  προώθηση Πολιτικών και Δράσεων για την Προαγωγή της Υγείας των Πολιτών μέσα από δραστηριότητες υγειονομικής ενημέρωσης και προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, καθώς και πολιτικές προστασίας του περιβάλλοντος.

Στις 8 και 9 Απριλίου 2011, το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.  πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη το 7ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό του με θέμα: «ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ».

Μετά από 6 χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης σε Δήμους της Αττικής, το Συνέδριο για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Βορείου Ελλάδος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, που βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.


Πέμπτη 7 Απριλίου 2011: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στα πλαίσια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου) στη Θεσσαλονίκη, για το Εθνικό Έργο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας στους Δήμους-μέλη του και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Στη συνέντευξη θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος του  Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης και ο υπεύθυνος της έδρας της Β.Ελλάδος και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.


Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου 2011:
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ


Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στην οδό Α. Σαμανίδη 21.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους Δημάρχους των Καλλικρατικών Δήμων και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στα προγράμματα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και ειδικά για τον νέο θεσμό που προτείνουμε, τα Δημοτικά Κέντρα Πρόληψης και Προστασίας της Υγείας των ΟΤΑ. Παράλληλα, απευθύνεται σε αιρετούς, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες των δήμων και των ΝΠΔΔ που πλαισιώνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη Βοήθεια στο Σπίτι, τα Δημοτικά Ιατρεία και όλες τις υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής υγείας στους ΟΤΑ.

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον χώρο της Πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Φορέων Υγείας, ενώ ως Ομιλητές, θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από την κεντρική πολιτική σκηνή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιστήμονες Ιατροί και επιστήμονες του Περιβάλλοντος. Το 7ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.).

Στο συνέδριο καλούνται να λάβουν μέρος Ιατροί και άλλοι υγειονομικοί της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της Δημόσιας Υγείας, Λειτουργοί και Επισκέπτες Υγείας, καθώς και Φοιτητές των Ιατρικών και Παραϊατρικών Επαγγελμάτων.

Στο πέρας του συνεδρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους δημότες όλων των Δήμων.

Για επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε:

Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας
& Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.
Παλαιολόγου 9
151 24 Μαρούσι

Κυρία Σέβη Μαμούρη
Τηλέφωνο: 210 80.67.888,
Fax: 213 20.31.950
e-mail: info@ddy.gr 

Γραμματεία Συνεδρίου:
EUROLINE CONGRESS
Ηρώων Πολυτεχνείου 73
18536, Πειραιάς

Κυρία Δήμητρα Ιωάννου
Τηλέφωνο: 210 61.99.877
Fax: 210 61.99.676
e-mail: info@eurolinecongress.gr 
website: http://www.ddy.gr/

|Πρόγραμμα Συνεδρίου|

Μετάβαση στο περιεχόμενο