50 συμπολίτες μας από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρακάθισαν στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άρτος και Αγάπη»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Δήμος Αμαρουσίου δια του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άρτος και Αγάπη» παρέθεσε γεύμα με προσκεκλημένους συμπολίτες μας, ωφελούμενους των δομών πρόνοιας, μελών του ΚΑΠΗ, κ.α.

Η κοινωνική αυτή δράση αποσκοπούσε στην ουσιαστική ενδυνάμωση και ενίσχυση των ωφελουμένων του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με άλλους συμπολίτες, απολαμβάνοντας ένα υγιεινό και απολαυστικό μενού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογράμμισε:

«Μέσα από το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που προσφέρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, αλλά και συνεργαζόμενοι, με φορείς που έχουν τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, θα είμαστε στο πλευρό και θα στηρίζουμε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, ενδυναμώνοντας την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας.»    

Τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη εκπροσώπησε στην εκδήλωση η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Φανή Λέκκα.

 

Σχετικά αρχεία50 συμπολίτες μας από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρακάθισαν στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άρτος και Αγάπη»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο