33η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου 25 & 26 Φεβρουαρίου 2020, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Όλοι οι Μαρουσιώτες να δώσουν το παρών στο κάλεσμα κοινωνικής ευθύνης και ζωής»

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Η 33η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 κατά τις ώρες 9:00 – 13:30
  • Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:30

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του για την 33η Εθελοντική Αιμοδοσία αναφέρει:

«Η συμμετοχή στην 33η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο στις 25 Φεβρουαρίου (09:00-13:30) και 26 Φεβρουαρίου (14:00-19:30), 2020, συνιστά ύψιστη πράξη κοινωνικού πολιτισμού και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας και την ανάγκη σε αίμα που μπορεί να έχουν σε μία δύσκολη στιγμή.

Λίγα λεπτά από το χρόνο του καθενός εξ’ ημών, λίγα λεπτά εθελοντικής αιμοδοσίας, είναι ικανά να σώσουν μία ολόκληρη ζωή.

Όλοι οι Μαρουσιώτες πρέπει να δώσουν το παρών στο κάλεσμα κοινωνικής ευθύνης και ζωής».

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Πληροφορίες στο τηλ.: 213 2031 940

 

Σχετικά αρχείαΗ αφίσα για την 33η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο