1η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων Εφηβικής Υγείας στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στο δρόμο της εφηβείας»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Διαρκής και αταλάντευτη προτεραιότητά μας είναι η προσφορά στη νέα γενιά

 

Η Ακαδημία Γονέων Εφηβικής Υγείας ξεκινά και τη νέα σχολική χρονιά το εκπαιδευτικό της έργο στο Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου να καλύψει τις επιμορφωτικές ανάγκες γονέων και εκπαιδευτικών.

Η 1η συνάντηση για το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο ρόλος των γονέων στο δρόμο της εφηβείας» της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού», θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:30 -19:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).          

Ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κα Χρύσα Τζουμάκα-Μπακούλα, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Υγεία Μητέρας –Παιδιού.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και διεξάγεται σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού με  τη συνεργασία του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και του Ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων.     

Με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:    

Για τρίτη συνεχή χρονιά λειτουργούμε με καταξιωμένους επιστήμονες την Ακαδημία Γονέων Εφηβικής Υγείας στο Δήμο Αμαρουσίου, βοηθώντας τόσο τους γονείς, όσο και τους εκπαιδευτικούς στην προσπάθειά τους να γνωρίσουν και να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την συναρπαστική, αλλά και δύσκολη περίοδο της εφηβείας.      

Διαρκής και αταλάντευτη προτεραιότητά μας είναι η προσφορά στη νέα γενιά, που είναι συνυφασμένη με το μέλλον της πατρίδας μας.»  

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στις συναντήσεις της Ακαδημίας Γονέων Εφηβικής Υγείας στο Δήμου Αμαρουσίου μπορούν στις αρχές κάθε μήνα να ενημερώνονται για τη θεματολογία από την υπεύθυνη οργάνωσης κα Χριστίνα Γαλανοπούλου. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 213-20.38.332, 6944-158100, 6932-260086.    

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη των φροντιστηρίων Europalso.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο