12 ακόμη νέοι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εντάσσονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Δώδεκα (12) ακόμη νέοι εργαζόμενοι οκτάμηνης σύμβασης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εντάσσονται στο  Δήμο Αμαρουσίου και ειδικότερα στις διοικητικές και κοινωνικές υπηρεσίες, καθώς και στην υπηρεσία καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, ευχόμενος σε όλους «καλή επιτυχία» στο έργο που θα τους ανατεθεί.

«Κοινός στόχος της Διοίκησης και των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου είναι η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στους πολίτες, τους οποίους και εσείς και εμείς υπηρετούμε.
 Είμαστε κοντά σας, όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο και ανοικτοί να σας στηρίξουμε σε κάθε δικό σας πρόβλημα.

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι να εκτελείται τα καθήκοντά σας με  αυταπάρνηση, στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού, της ειλικρίνειας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.                

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και υπηρεσιακά στελέχη. 

 

Σχετικά αρχεία12 ακόμη νέοι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εντάσσονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο