Υποδεχόμαστε στο Μαρούσι τη Φλόγα της Αγάπης στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Print Friendly, PDF & Email

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:30, Δημαρχείο Αμαρουσίου    

Τη Φλόγα της Αγάπης υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου στη 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, ενισχύοντας και προωθώντας  την εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη  προς το συνάνθρωπό μας.

Η Φλόγα θα αφιχθεί στο Μαρούσι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & δ. Μόσχα ) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη διαδρομή:
 Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού, συνέχεια πλατεία Ευτέρπης-αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης-δεξιά οδός Δήμητρος- συνέχεια Βασ. Σοφίας, τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο κάλεσμά του σημειώνει:
« Στο Μαρούσι συνεχίζουμε έμπρακτα να στηρίζουμε  την εθελοντική προσφορά και να συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που έχει στόχο τη γιγάντωση του κινήματος της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμμετοχή όλων μας  στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία θα στείλει σε κάθε γωνία ένα  ισχυρό μήνυμα ανθρωπισμού για την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία δίνει την ελπίδα να σωθεί  μια ζωή.» 

 

Σχετικά αρχείαΤη Φλόγα της Αγάπης υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου στη 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Μετάβαση στο περιεχόμενο