Υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη συνήλθε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.»

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 123|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε». Γιώργος Πατούλης με τους κ.κ. Ιωάννη Αναγνώστου, Δήμαρχο Ηλιούπολης, Αντιπρόεδρο  της εταιρίας,  Νικόλαο Παπαδόπουλο, πρώην Δήμαρχο Βριλησσίων, μέλος  του Δ.Σ..( δεξιά ), και με τους κ.κ. Παύλο Καμάρα, πρώην Δήμαρχος Πεύκης, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και  Γεράσιμο Φιλόπουλο Νομικό Σύμβουλο της εταιρίας.


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Πρόεδρου του Δ.Σ. της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.» Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009.


Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης  ήταν η έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων  της διαχειριστικής περιόδου 1-1-2008 έως και 31-12- 2008.


Όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στόχος της εταιρίας είναι συνδεθούν όλοι οι Δήμοι της χώρας με την εναλλακτική αυτή πηγή ενέργειας, που είναι φιλική προς το περιβάλλον, απόλυτα ασφαλής και  χρησιμοποιείται εύκολα.            


Στην Διαδημοτική Εταιρία Διανομής Φυσικού Αερίου  «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.» συμμετέχουν 44 Δήμοι και Κοινότητες της Βόρειας, Ανατολικής και Νοτιανατολικής Αττικής.

 Μετάβαση στο περιεχόμενο