Υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Π. Στελλάτου «Ευτυχώς Άνεργος»

Print Friendly, PDF & Email

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργός!» -Αλλάξτε τα δεδομένα, του συγγραφέα Πολύδωρου Στελλάτου , παρουσιάσθηκε υπό την αιγίδα  του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλιώτη.

Προλογίζοντας  το έργο η κα Χαλιώτη μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη στους παριστάμενους και τα συγχαρητήριά του προς τον συγγραφέα για το επιτυχημένο αυτό βιβλίο που στη δύσκολη εποχή  που διανύουμε μπορεί να γίνει ένα χρήσιμος οδηγός για κάθε ενδιαφερόμενο που βρίσκεται  στη διαδικασία για την αναζήτησης εργασίας.

Αναφερόμενη στο θέμα που αναπτύσσεται στο βιβλίο η κα Χαλιώτη υπογράμμισε ότι «το βιβλίο έρχεται να ανατρέψει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Ο συγγραφέας φιλοδοξεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε στάση, να αξιοποιήσουμε όλα τα ταλέντα μας και να αφήσουμε πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει  να μας δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτούμε ψύχραιμα και ευρηματικά.  Σίγουρα πρόκειται για μια οδυνηρή εμπειρία, αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα.  Αφού αξιολογήσουμε τα δεδομένα, κοιτάμε μπροστά πως θα επανέλθουμε με τη σωστή συμπεριφορά και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να βγούμε μπροστά. Διεκδικούμε αλλά και  χτίζουμε στέρεες βάσεις  για μία επιτυχημένη καριέρα.»

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρθηκε στην συνεχή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής του  Δήμου Αμαρουσίου, αλλά  και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη στους νέους μας, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες  που έχουν στόχο  την απόκτηση χρήσιμων γνώσεων και εμπειριών που θα τους βοηθήσουν στην απόκτηση εφοδίων και δεξιοτήτων, απαραίτητων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.    

 Για το βιβλίο μίλησαν επίσης ο κ. Δημήτρης Σιλιόγκας Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων, Πρόεδρος Εργαζομένων του Εθνικού Κτηματολογίου, η κα Σοφία Τρέκλη Δικηγόρος και ο κ. Πολύδωρος Στελλάτος Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός και συγγραφέας του βιβλίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την η παρουσίαση του βιβλίου του Π. Στελλάτου «Ευτυχώς Άνεργος»


Στιγμιότυπο 2 από την η παρουσίαση του βιβλίου του Π. Στελλάτου «Ευτυχώς Άνεργος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο