Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονοι Πόλεμοι: Μια ανατρεπτική προσέγγιση στους πολέμους που στιγμάτισαν τον πλανήτη μας κατά τη τελευταία 20ετία»,από το δημοσιογράφο Φ. Καρύδα

Print Friendly, PDF & Email

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονοι Πόλεμοι: Μια ανατρεπτική προσέγγιση στους πολέμους που στιγμάτισαν τον πλανήτη μας κατά τη τελευταία 20ετία», από το δημοσιογράφο Φώτη Καρύδα, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα μοιραστεί με το κοινό τις προσωπικές του εμπειρίες από το πολεμικό ρεπορτάζ στη Βοσνία μέσα από την προβολή βίντεο, στιγμές που τον σημάδεψαν και μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη του.

Στιγμές που εκτός από τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, διαμορφώνουν την ιστορία έως σήμερα, ενώ θα αναφερθεί και στον πόλεμο στη Συρία.

 

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ενώ το δικό του στίγμα μέσα από προσωπικές εμπειρίες θα δώσει ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος θα μιλήσει για τις γεωπολιτικές αναταράξεις, τα σύγχρονα όπλα, τους κινδύνους και τις προκλήσεις για την Ελλάδα.             

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο