Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διεξήχθη στο Μαρούσι η 2η αγωνιστική στο σκάκι του ομαδικού Κυπέλλου Αττικής «Σπύρος Μπίκος 2018»

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική στο σκάκι του ομαδικού Κυπέλλου Αττικής «Σπύρος Μπίκος 2018», που διοργάνωσε ο Α.Ο. Παραδείσου, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.  

Παράλληλα, φιλοξενήθηκε και η ομάδα Σ.Ο. «Θωμάς Γεωργίου» των Αμπελοκήπων για την αναμέτρηση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων 2018.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου για την άρτια διοργάνωση, καθώς και τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στους σημαντικούς αυτούς αγώνες.   

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης και η προπονήτρια κα Δήμητρα Καρτέρη.

 

Σχετικά αρχείαΥπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διεξήχθη στο Μαρούσι η 2η αγωνιστική στο σκάκι του ομαδικού Κυπέλλου Αττικής «Σπύρος Μπίκος 2018»_1


Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διεξήχθη στο Μαρούσι η 2η αγωνιστική στο σκάκι του ομαδικού Κυπέλλου Αττικής «Σπύρος Μπίκος 2018»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο