Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες διάνοιξης της οδού Φραγκοκκλησιάς όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στη συνεστίαση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι» κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, τους δημοτικούς συμβούλους Ρ. Χαλιώτη, και Θ. Βλαχοπιώτη, την πρόεδρο του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι» Ευ. Λαμπή, και μέλη του συλλόγου.


 


 


Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ενημέρωσε για την άμεση έναρξη των εργασιών για τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς που θα δώσει λύση σε ένα χρονίζον ζήτημα διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.


Στην ψυχαγωγική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους αιρετών, μελών και φίλων του συλλόγου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους μία δημιουργική χρονιά με υγεία. Κάνοντας μία σύντομη ενημέρωση όσον αφορά στην πορεία ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία και την καθημερινότητα της γειτονιάς του Νέου Αμαρουσίου, ανήγγειλε ότι έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της Διοίκησης, με τη συνεργασία του συλλόγου και του όμορου Δήμου Χαλανδρίου, τελικώς άμεσα θα ξεκινήσει το έργο της αποκατάστασης της κυκλοφορίας επί της οδού Φραγκοκλησιάς στο τμήμα της οδού που καταργήθηκε από το πέρασμα της Αττικής οδού και παρέμενε σε εκκρεμότητα για πολλά χρόνια.


Επίσης, αναφέρθηκε στην εξέλιξη των μελετών για την κατασκευή αγωγών ομβρίων στην περιοχή που βρίσκονται στο στάδιο της χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Αττικής, όπως και στη διαμόρφωση της οδού Κυπρίων Αγωνιστών μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς.


Από την πλευρά του συλλόγου εκ μέρους του ΔΣ, η πρόεδρος Ευγενία Λαμπή, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία και το σταθερό ενδιαφέρον του για τη γειτονιά του Νέου Αμαρουσίου.


Παρόντες στη συνεστίαση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Μαρία Καρλατήρα, Θανάσης Φωτόπουλος, Ευάγγελος Αγγέλου, και από μέρους του ΔΣ του συλλόγου ο αντιπρόεδρος Κώστας Μίχας, ο ταμίας Ζάχος Χατζηγιαννάκης, τα μέλη Ανδρέας Γιακουμής, Λευτέρης Γαλανός, Φλώρα Ζαφειράκη.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο